Kapcsolat - WOOWW CAR MARKET

FOLLOW
Tartalomhoz ugrás

Kapcsolat

MILYEN PAPIROK KELLENEK?
-  Magánszemély esten: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya.
 
- Cég esetén cégpapírok EU adószám, ügyvezető személyes papírjai.
 
- Készpénz. Megtekintés, megállapodás és szerződés után kell kifizetni az autót.
 
- Csereautót nem áll módunkban beszámítani, de ha kapunk róla információt, akkor megpróbálunk segíteni Neked az értékesítésben.
 
(Nem vizsgálunk semmit sem! Lehet akár egy napos is a cég, a lényeg ne legyen felszámolás vagy bármilyen NAV eljárás ellene. Mindenképpen cégre ajánlott megvásárolni az autót, mert akkor a hirdetett áron nettóban viheted el.)
 
 
MILYEN AUTÓT TUDSZ NÁLUNK VÁSÁROLNI?
 
- Új, vagy maximum egy éves autót.
 
- Magyarországi forgalomba helyezésűt.
 
- Maximum 20.000 kilométert futott.
 
- Lehetőleg új, vagy bemutató autót, márkakereskedésből (esetleg használt autó kereskedőtől).
 
- Te is kiválaszthatód egy szalonból, hogy melyiket szeretnéd, de valószínűleg jobb ajánlatokat találsz nálunk, az aktuálisan megtalálható készletből.
 
- Amennyiben megírod az igényeidet a lenti táblázatban, akkor próbálunk neked találni a Partnereinknél lévő kínálatból olyat vagy hasonlót.
Igényelt autók száma:*
Autó típusa?:*
Önerő Ft-ban?:*
Mennyi havi díjat tudsz vállalni Ft-ban?:*
Üzem anyag fajtája?:* Benzines
Dízel
Elektromos
Hybrid
Egyéb
Köbcenti?:*
Váltó típusa?:* Kézi váltós
Automata váltós
Új/alig használt?:* Új
Alig használt?
Szín?:*
Cég / magán személy?:* Cég
Magán személy?
Egyéb: :*
E-mail címed:*
Mobil számod::*
Amennyiben nem tudunk a saját készletünkből, vagy a Partnereink kínálatából ajánlatot adni Neked, akkor elfogadjuk a Te általad megjelölt kereskedőt és az ott kiválasztott autót is, viszont ha a Te kereskedőd autóját szeretnéd, akkor kérj tőle egy komplett ár ajánlatot (beleértve a nála kapott hitelajánlatot is), majd kérjük küld el nekünk e-mailben az autó minden adatát, pontos leírását paramétereit, fotóját és a kereskedés minden elérhetőségét.
 
Várhatóan ebben az esetben az ügyintézés 1-3 hétig is eltarthat.
 
- Készleten lévő autóinkat, akár egy órán belül el tudod vinni.

HOGYAN MŰKÖDIK EZ A LEHETŐSÉG?!
 
A konstrukciónk az nem részlet és nem is lízing, hanem inkább autó használati jog. Mit takar ez?
 
Tulajdonképpen egy kicsit hasonló, mint egy tartósbérlet, de inkább a lízing és a tartósbérlet keveréke. Egyedi rendszer, mely sokkal rugalmasabb, mint általában piacon található lízing és hitel konstrukciók. Célunk az, hogy ügyfeleink hosszútávon rajtunk keresztül oldják meg az autó igényüket. Ezért nagyon kedvező feltételekkel lehet nálunk beleülni a kiválasztott autóba. Magyar piaci ajánlatokhoz képest jóval kevesebb önerővel és hitelképesség vizsgálat nélkül. Tulajdonképpen csak a gépkocsi kezdőrészletére és egy havi kaucióra van szükség. Amit még szeretnek az ügyfeleink az az, hogy bármikor rövid időn átülhetnek egy másik új autóba. Ilyen esetben a kezdőrészletet az első évben beleszámítjuk időarányosan az új autó kezdő árába. Lehetőleg hasonló vagy nagyobb értékű kell, hogy legyen. Arra is van lehetőség, hogy az autó használója saját maga találjon rá új vevőt. Meglehet így magasabb áron eltudja adni, mint amennyi az időarányos beszámítási ára lenne. Volt eset, hogy a 10. hónapban az ügyfelünk annyiért talált új használót, mint amennyi az Ő kezdő részlete volt. Amennyiben a második év után szeretnél váltani, akkor mi már nem számítunk bele semmit az új autódba, de neked továbbra is van lehetőséged saját úton átvállalót találnod. Abban az esetben, ha bármilyen oknál fogva nem tudod fizetni a részleteket, az autót egyszerűen csak vissza kell adnod. Ha hiánytalanul adod át, akkor nem terhelünk téged semmilyen későbbi költségekkel, büntetéssel, Sőt később még ha szeretnél, újból tudsz nálunk vásárolni. Egy cégre akár két-három családtagodnak, munkatársadnak is tudunk hitelezni autót. Mikor lejár a futamidőd, akkor maradványértéken (kb a teljes vételár 25-30%-ért) megvásárolhatod az autó tulajdonjógát.

Önerő általában 15-20% között szükséges. Maximum 48 hónapos futamidő választható. A havi díj nem csak a hitel összeg törlesztését takarja, benne van a CASCO, kötelező biztosítás, cégautó adó, teljesítmény adó, nyomkövető, Pest megyei matrica díja. Egyes esetekben gumicserét, szerviz csomagot és éves autópálya matricát is tartalmaz.
 
A magyar piacon a normál hitelkonstrukciónál négy éves futamidőre egymillió forintonként, havi kb. 25.000 Ft törlesztő részletet kell fizetni. Rengeteg papír és banki és fizetésképességi megfelelőség kell hozzá. Még az is lehet, hogy kezes is szükséges. Általában 30-50% közötti kezdő befizetéssel, melynek a nagysága függ az autó típusától és az ügyfél hitel minősítésétől.
 
Nálunk maximum négy év a futamidő, melyhez a havi törlesztést néznénk, akkor az milliónként nagyságrendileg 28.000 forint havonta. Mivel az autót sokkal kevesebb kezdő tőkével és egyéb feltételekkel lehet elhozni, ezért nem tekinthetünk el olyan havi és éves költségektől, mellyel biztosítjuk a gépkocsi folyamatos és biztonságos használhatóságát, értéktartását.

 
Ezek a költségek típusonként változnak.
 
- Kötelező biztosítás: 6-16.000 Ft/hó
 
- CASCO: 10-40.000 Ft/hó
 
- Teljesítményadó: 30-80.000 Ft/év
 
- Megye és autópálya matrica, szerviz, nyomkövető, téli-nyári gumicsere, .stb,
 
Mindezeknek köszönhetően minden általad hozott autónál ki kell pontosan számolnunk a költségeket, és ezek figyelembevételével tudunk egyedi ajánlatot adni.
 
Amennyiben az ajánlatunk Neked is megfelelő, akkor kezdjük el a papírmunkát és mindazokat a folyamatokat melyek szükségesek az autó átadásához.

 
 
NÉZZÜNK EGY PÉLDÁT:  Opel Astra ára: 6-8 millió forint
 
Beülő: 3-4 ezer euró (15%)
 
Havi töke törlesztő: 4-550 euró/hó
 
Egyéb költségek átlaga: 70-100 euró/hó
 
Maradvány: kb. 6.000 euró

Reméljük teljes körű tájékoztatást tudtunk adni Neked. Ha bármilyen egyéb kérésed, vagy kérdésed van, melyre nem kaptál információt, akkor írj egy e-mailt melyben megadod a telefonszámod. Kollégánk rövidtávon felveszi veled a kapcsolatot.

Köszönettel WOOWW Car Market
 
Steve Kollar
 
woowwcarmarket@gmail.com
 
KÖZPONT:  

Ügyvezető:
Varga István Attila: varga ( kukac ) digihigi.hu
Munkatársak Székesférváron:
Közösségi médiában:
PORTFOLIO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
OUR TEAM
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
+00 012 345 678
example@example.com
Web Design
2
CONTACTS
Lorem Ipsum / Dolor sit amet, 12
12345 Consectetur (Adipiscing)
Created with WebSite X5
Vissza a tartalomhoz